Povratak na pregled

Honda BF250D

Honda BF250A značajke, pogodnosti i ekskluzivnosti:

Novi Hondin motor BF250A uključuje srce Honda Marine temeljnih tehnologija, kao i nekoliko dodatnih novih značajki. Ovo je sažetak od ovih značajki, pogodnosti, i dizajn poboljšanja, kao i Honda ekskluzivne tehnologije, koji su primijenjene na Honda BF250A vanbrodski motor i dizajnirani su kako bi ilustrirali Hondine tehnološke prednosti, operativne, i izvrsnosti zaštite okoliša za svoje klijente.

Novi dizajn:

Honda BF250 ", izgled odstupa od drugih Honda vanbrodski motori u tom estetski dizajnu je gladak i vitkiji. Kapa za BF250 izgleda oštrija, više kutni profila u odnosu na prijašnje modele s kromiranim linijama prenosi snagu i brzinu novog modela.

Osim novog vanjskog izgleda, novi BF250 ima uzbudljive nove boje, Aqua Marine Silver. Ova nova boja, uz uvođenje podebljano nove grafike i boje (crna) kombinacija je  kako bi BF250 uistinu zaslužio svoju vodeći status, što je odraz vrhunske kvalitete dizajna.

Nova velika zapremina Motora:

Honda BF250 novi četverotaktni motor je najsnažniji vanbrodski motor Honda u Marine programu. Novi 60 °, V6, 3.6l snažan, kompaktan, 24-ventila SOHC dizajn, osigurava vrhunske performanse, pouzdanost i trajnost koja se temelji na Hondinom povijesnom inženjeringu izvrsnosti. Ovaj uski dizajn omogućuje jednostavna montažu, osobito kod više motora zajedno u paketu.

Za niske brzine rada, CAM režnjevi-bregovi, prikazani u crvenoj boji, služe otvaranju i zatvaranju usisnih ventila. Ispod 4800 okretaja u minuti ovaj CAM profil pruža dobar donji moment za snažno ubrzanje. Kada rad motora prelazi 4500 okretaja u minuti, komandni modul aktivira hidraulični regulacijski ventil koji se pomiče sinkronizaciju klip za zaključavanje sva tri roker ramena - poluge zajedno. Srednji režanj-brijeg za visoko dizanje CAM profila, što je ovdje prikazano u plavoj, drži usisne ventile otvorenim na duže vrijeme. Ovaj sustav mase velike brzine zraka ulazi u motoru na ovoj brzini u komoru za izgaranje te na taj način proizvodi više energije.

NOVO:

BF250 je u industriji vanbrodskih motora prvi, koji ima odvojena dva kruga zraka (Honda podataka kolovoz 2011). Ovi zračni tokovi hlađenja daju svjež zrak za

(a) uvođenje – indukciju u motor i

(b) pod-hauba motora / komponente za hlađenje.

Novi izravni sustav usisa zraka smanjuje temperaturu motora usisnog zraka, povećava volumen zraka u motor, i razvija više snage.

Ovaj sustav usisa zraka usmjerava hladan zrak iz gornjeg unosnog otvora, (uklanjajući bilo koju prisutnost vlage), a zatim ga inducira u motor preko tijela sustava gasa. Ovakav sustav omogućuje učinak hladnjaka te gušći zrak za izgaranje ispod poklopca indukcijskog sustava u odnosu na dosadašnje konvencionalne sustave.

Na pogonu radilice na vrhu ventilator, koji uvlači zrak za hlađenje kroz prednje otvore, te izbacujući vrući zrak širom motora kroz otvor na vrhu poklopac motora. Korištenjem ovog odvojenog sustava hlađenja, ne samo da se osigurala maksimalni učinak hlađenja u području motoru području, nego je i povezan na izravnim unos zraka.

Rashladnim zrakom pomaže da se proizvode više konjskih snaga i veći okretni moment.

od 182.840,00 do 189,540,00 Zatražite ponudu

Tehničke karakteristike

Motor
Tip četverotaktnogOHC, 60-stepeni V6
Provrt x hod (mm)89 x 96
Obujam (ccm3)3583
Max broj okretaja (okr/min)5300 - 6300
Odnos snage kW (kW(PS)/rpm)183.9 (250) / 5,8000
SvjećiceZFR6K-11E (NGK)
Broj ventila4 ventila (po cilindru)
HlađenjeVodeni sistem hlađenja s termostatom
Ubrizgavanje gorivaPGM-FI (Programirano ubrizgavanje)
Paljenjeelektronski sustav paljenja PGM-IG
Usis zraka-
StartanjeElektro start
Tip gorivaBezolovni benzin
AuspuhIzlaz ispuha ispod vode (Kroz glavičinu propelera)
Mjenjač
Omjer mjenjača2,0 (24 : 12)
PrijenosNaprijed- Ler - Natrag
Oprema
Izlazna snaga alternatora12v - 90A
Kapacitet punjenja baterije12v - 60A
Kontrolana lampica ubrizgavanja goriva-
Upozorenje od pregrijavanja-
Upozorenje o tlaku ulja-
Limitator broja okretaja-
Upozorenje o prisutnosti vode u gorivu-
Filter goriva-
Separator vode-
Prekidač za gašenje (quickstop)-
Brzinomnjer-
Trim & TiltHydralulični elektro sustav
Nagib Trima (u stupnjevima)od - 4 stepena do 16 stepeni
Nagib Tilta (u stupnjevima)68 stupnjeva
PropelerOpcionalno
Instrumenti-
Upravljanje-
Osovina (mm)-
Kontrarotacija-
Kut kormilarenja (u stupnjevima)30 stupnjeva ljevo i desno
Garancija3+2 godine za osobnu upotrebu,
1 godinu za komercijalne svrhe
Dimenzije
Dužina (mm)920
Širina (mm)625
Visina (mm)1760-1887-2014
Visina zrcala (mm)508-635-762
Težina (kg)284-290-294

Značajke

 • Performanse i učinkovitost
  • Lean Burn Control ® (kontrolirani sustav izgaranja goriva)

   (Lean Burn Control - kontrolni sistem izgaranja goriva ) koji omogućuje povećanu ekonomiju – ušteda potrošnje goriva, koju precizno kontrolira LAF senzor.

  • BLAST ® sustav

   BLAST  (Booster Low Speed Torque System – sistem dodatne snage pri malim okretajima motora).

  • Multi-port sustav elektronskog ubrizgavanja goriva (PGM-FI)

   PGM-Fi određuje preciznu mješavinu goriva za svaku komoru izgaranja. To rezultira laganim startanjem, trenutačnom reakcijom gasa te superiornom ekonomičnosti u potrošnji goriva.

  • LAF & senzor sistem

   LAF senzor (LINEAR AIR SENZOR – Ovaj senzor koji je postavljen u ispušnom sustavu, optimizira mješavinu zrak/gorivo preko raspona okretaja i opterećenja.

  • VTEC ®

   VTEC tehnologija se temelji na promjenjivom vremenu otvaranja ventila uz  elektroničku kontrolu.

  • Podesivi sustav punjenja na praznom hodu

   U stanju praznog hoda - lera, kad motor registrira dodano električno opterećenje, sistem automatski podiže okretaje motora za 100rpm te na taj način proizvede i do dodatnih 9 amps pojačanja, ovisno opterećenju.

  • Alternator

   Honda mjeri izlaz alternatora na normalnim radnim temperaturama. Ne zagrijani  alternator jednostavno proizvodi više izlazne struje – mjereno u amps. Honda daje podatak ukupne snage u amps i "izlaz u amps". Razlika je, totalna izlazna sna

  • ECU (Engine Control Unit )

   ECU (Engine Control Unit )- elektronska kontrolna jedinica motora nadzire korištenje kvačila  na temelju promjena u brzini vrtnje motora i poziciju gasa.

  • Novo Kučište Stope

   Ovo veće „heavy duty“ kućište stope dizajnirano je da izdrži ekstremne uvjete plovila za trgovački obrt, za provedbu zakona od strane patrolnih brodova i one korisnike koji će ih koristiti u slobodno vrijeme.

 • Pouzdanost i trajnost
  • ECOmo (Economy Controlled Motor )
 • Praktičnost i jednostavnost korištenja
  • Zadovoljava NMEA 2000 sustav